Правителство с първия мандат няма да бъде гласувано, а ГЕРБ няма

...
Правителство с първия мандат няма да бъде гласувано, а ГЕРБ няма
Коментари Харесай

Арабаджиев: Правителство няма да бъде гласувано, не смятам, че ГЕРБ ще играят с кворума

Правителство с първия мандат няма да бъде гласувано, а ГЕРБ няма да играят с кворума, с цел да съумеят. Такова мнение изрази депутатът от Политическа партия Искрен Арабаджиев.

" Ясно сме споделили, че няма да подкрепим мандата на ГЕРБ. Не поддържаме експертно държавно управление ", сподели Арабаджиев.

" Въпреки че нямаме 121 депутати с Демократична България, бихме поели отговорността да управляваме в тази тежка обстановка ", продължи депутатът. Той обаче изясни, че от Политическа партия към момента не са решили дали въобще ще предложат кабинет с втория мандат.

" Нека забележим какво ще се случи с първия мандат ", добави Арабаджиев пред NOVA.

" Гледам Габровски – виждам Беров. Експертните държавни управления са нездравословни за страната. След Беров имахме голяма инфлация, банкрут на стопанската система ", разяснява Арабаджиев.

Според него в оферти проектокабинет болшинството от номинираните са хора от " втория ешалон на ГЕРБ ".

" Виждаме и министри, свързани с Тройната коалиция.  Неприемливо за нас предложение е Николай Павлов – индивидът, който уволнихме от " Булгаргаз ", тъй като работи за съветските ползи. Назначен е от ГЕРБ и когато искахме да го уволним, президентът не беше склонен. Това е следващото доказателство за колаборацията сред ГЕРБ и Радев, която се появи напоследък ", посочи Арабаджиев.

" ГЕРБ би трябвало да отговорят – за какво оферират министри от Тройната коалиция, в случай, че те пристигнаха на власт точно с обвинявания за тежка корупция в Тройната коалиция. Вторият въпрос е във връзка с господин Павлов и опитите му да не допусне азербайджански газ. Трябва да приказваме и за оферти министър на защитата. През 1982 година той е станал магистър по военно дело в Ленинград. Какъв е този псевдо евроатлантизъм? ", сподели Арабаджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР